SPØRGSMÅL OG SVAR

FIBERNET

Hvad er fibernet?

Fibernet leverer data gennem optisk fiber, hvilket man i daglig tale kalder lyslederkabler. Så lad os da bruge dét ord. Lyslederkabler er en ret sigende beskrivelse, fordi internetsignalet transporteres ved hjælp af lys og dermed med lysets hastighed. Nu bliver det helt sci-fi- eller tegneserieagtigt, for vi kan nok godt blive enige om, at lysets hastighed, nemlig 300.000 km/s, er ret så hurtigt. Med lyslederkabler får man symmetrisk internet, hvilket betyder, at upload- og download-hastigheden er ens. Når du vælger fiber tager det altså ligeså lang tid at uploade noget som at downloade noget andet. Hastigheden er den samme, punktum.

Det var helt kort, og hvis du ønsker at læse en lang teknisk forklaring på KAZOOMs produkt, nemlig 1000/1000 Mbit/s her.

Kan jeg få fibernet?
KAZOOM kan levere fibernet til udvalgte adresser. Det lyder lidt eksklusivt, og det er det jo egentlig også, når vores forsyningsområde ikke dækker nationalt endnu. Men vores klub er for alle, der vil lege med os, så hvis vi kan levere fibernet til din adresse, vil vi meget gerne være din internetudbyder.
Kan jeg få fibernet som erhvervskunde?

Hos KAZOOM kan du kun få fibernet som privatkunde. Vi tilbyder desværre ikke fibernet til erhvervskunder. Hvis vi en dag kommer til at sælge til erhvervskunder, skal vi nok råbe højt.

Hvorfor skal jeg vælge fiber?

De største fordele med fibernet er en hurtig og stabil internetforbindelse. Fibernet er hurtigt, altså sådan rigtigt hurtigt – det fås faktisk ikke hurtigere. Og hvad angår stabilitet, kan du uanset din families størrelse streame og game løs, uden at det kan mærkes på forbindelsen. Du behøver altså ikke være nervøs for, at hastigheden går ned eller forbindelsen hakker, selvom ungerne har inviteret hele nabolaget hjem for at streame alverdens serier eller game til den lyse morgen.

Fibernet har ganske enkelt den største kapacitet, når det kommer til de forskellige teknologier, der anvendes til at forsyne dit hjem med en internetforbindelse. Internet kan forsynes via fibernet, telefonstik og kabel-tv, og af de tre muligheder er fibernet det hurtigste og mest stabile internet, der findes.

Hvis du vælger fibernet, har du en fremtidssikret forbindelse, der er stabil, hurtig, med synkrone hastigheder og lav latency.

Hos KAZOOM får du 1000/1000 Mbit/s, hvilket betyder, at du kan downloade og uploade lige så tosset, du vil.

Hvilken teknologi leverer KAZOOM igennem?

KAZOOM leverer internet via fiber. Hastigheden hos KAZOOM er 1000/1000 Mbit/s. Hvis du vil læse mere om fibernet, kan du læse mere her.

Kan jeg få flow-tv, når jeg har fibernet fra KAZOOM?

Har du fibernet fra KAZOOM, og vil du gerne have flow-tv, skal du kontakte en udbyder, der kan sælge dig en TV-pakke. Vi har ikke mulighed for at oplyse dig, hvad der kan lade sig gøre hos de forskellige udbydere af tv-pakker. Vi kan dog sagtens fortælle dig, hvad der er teknisk muligt i kombination med KAZOOM. Vi kan dog ikke garantere dig, at din tv-udbyder reelt vil tilbyde dig det.

Ønsker du en tv-pakke, er det teknisk muligt at have en kabel-tv-pakke fra din tv-udbyder, da en kabel-tv-pakke forsynes fra dét coax-udtag, der er på din fiberboks, som forbindes med antennekabelet til dit tv.

Dét, der dog ikke er teknisk muligt, er at have en tv-pakke via en tv-boks fra din tv-udbyder.

Ønsker du at høre nærmere om en tv-pakke via kabel-tv, skal du kontakte tv-udbyder.