Etablering af fibernet

Er du helt vild efter at få KAZOOM, men er der ikke etableret fibernet ind til dit hjem? Fortvivl ikke – vi klarer den. Nedenfor kan du læse om processen for etablering af fibernet. Vi lover, at det er helt enkelt for dig. Vi skal nok tage os af det.

1. Bestilling af Kazoom

Når du har besluttet dig for at få KAZOOM, skal du blot starte med at lave en bestilling her på vores website.

Efter din bestilling vil du blive ringet op af Fibia, der er fibernetleverandør, så I sammen kan aftale tidspunkt for indføring og blæsning af fiber ind til din bolig.

2. Placering af udvendig fiberboks

Senest 6 dage inden det aftalte tidspunkt for indføring og blæsning af fiber, vil du modtage en mail fra Fibia, eller dennes samarbejdspartner, for blandt andet at aftale placering af en udvendig fiberboks. Denne mail skal du så besvare for at få aftalt placeringen af installationen.

For kort at skitsere det for dig, skal du forestille dig dit hus. På facaden af dit hus skal der sidde en lille udvendig boks. Her har Fibia brug for at vide, hvor du ønsker den udvendige tilslutning, og dermed den udvendige fiberboks placeret. Når alt er aftalt, kan selve indføringen og blæsningen af fiber begynde.

3. Indføring og blæsning af fiber

Når dagen for selve etableringen kommer, skal du regne med, at det vil tage 2 dage at føre fiber ind til dit hus. Så det er en forholdsvis kort proces. Under indføring og blæsning af fiber ind til din bolig behøver du ikke være hjemme.

4. Opsætning af udvendig og indvendig fiberboks  

Efter etablering af fibernet frem til din bolig, er vi så langt i processen, at der kun mangler at blive opsat en udvendig og indvendig fiberboks. Her vil du få besøg af en tekniker, og tidspunktet for dette teknikerbesøg vil du modtage fra Fibia.

Når dagen for teknikerbesøget kommer, vil du modtage et opkald fra teknikeren ca. 30 minutter inden ankomst. Under teknikerbesøget skal du være hjemme for at kunne give teknikeren adgang til din bolig, så denne kan opsætte din udvendige og indvendige fiberboks.

Når teknikeren er færdig med sit arbejde, kan du komme på KAZOOM. Så er det bare med at give den gas på det store internat, som man siger.