HEr kan du bestille Kazoom

Pr. måned: 329 kr. 

Opstart: 0 kr.

Tilslutning uden gravning: 0 DKK.

Tilslutning med gravning: 0 DKK.
Når du bestiller, kan det være, at der er behov for installation af fibernet på din adresse. Det kan nemlig være, at du kan få fibernet, men at det bare ikke er installeret endnu. Hvis dét er tilfældet, koster det dig intet. En standardinstallation indebærer maks. 30 meter fra vej med fiberforsyning ind til huset. Såfremt der er længere end 30 meter, og du dermed ikke ligger inden for en standardinstallation, vil du blive kontaktet omkring et specifikt tilbud vedrørende pris på din adresse.

 Hvis du ønsker at bestille Kazoom, så skal du blot udfylde nedenstående formular. Vi forsøger at aktivere din forbindelse på den ønskede dato, men vi kan ikke garantere, at du er online på denne dato.

Vi glæder os til at få dig med i Kazoom klubben!

Vi kan opsige dit nuværende internetabonnement hos din nuværende udbyder og koordinere opsigelsen med oprettelsen af din nye aftale, så skiftet sker på samme dato. På den måde kan du minimere perioder med nedetid og dobbelt abonnementsbetaling.

Ønsker du, at vi opsiger dit nuværende internetabonnement, skal du udfylde en opsigelsesfuldmagt. Du vil efter afgivelse af din bestilling modtage opsigelsesfuldmagten inden for 2 arbejdsdage.

Du kan læse mere om proceduren for skift af internetudbyder her.