KOM GODT I GANG

Vi er så vilde med, at du har valgt Kazoom som udbyder. Så en højtrungende tak for det! Så handler det bare om at komme godt i gang, og dét vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med! Vi vil nemlig gerne sikre, at du har de helt rigtige forudsætninger for at komme godt i gang!

Når du har bestilt Kazoom fibernet 1000/1000 Mbit/s, skal du gøre følgende for at komme godt i gang. Det er lige så nemt, som at følge en opskrift.

God fornøjelse!

  FIBIA GUIDE

  DET SKAL DU GØRE EFTER DU HAR BESTILT

  1. Anskaf dig en router

  Det første, du skal gøre efter at have bestilt Kazoom, er at anskaffe dig en router. Hvis du allerede har en router, kan du bare tjekke den af på din to-do-liste. Hvis du derimod ikke har en router, vil vi gerne hjælpe dig med at vælge én. Det skal lige siger, at du på ingen måde er tvunget til at vælge én af vores anbefalinger. Hvis du allerede har brændt dig varm på en bestemt router, så vælger du bare dén. Men hvis du har brug for nogle anbefalinger, så hjælper vi dig på vej. Vi har udvalgt nogle routere til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Så er det bare med at finde den router, der passer bedst til dig – tag et kig under anbefalede routere.

  2. Tilslutning med fiberboks

  Det første, du skal gøre efter at have bestilt Kazoom, er at anskaffe dig en router. Hvis du allerede har en router, kan du bare tjekke den af på din to-do-liste. Hvis du derimod ikke har en router, vil vi gerne hjælpe dig med at vælge én. Det skal lige siger, at du på ingen måde er tvunget til at vælge én af vores anbefalinger. Hvis du allerede har brændt dig varm på en bestemt router, så vælger du bare dén. Men hvis du har brug for nogle anbefalinger, så hjælper vi dig på vej. Vi har udvalgt nogle routere til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Så er det bare med at finde den router, der passer bedst til dig – tag et kig under anbefalerede routere.

  TILSLUTNING AF FIBERBOKS

  1. Med installation

  Hvis din fiberforbindelse kræver en installation, så vil Fibia kontakte dig med alle de informationer, som du behøver omkring installationen. Bare rolig, vi graver ikke dine fliser eller blomsterbede op ved installationen. Vi skal blot lave et hul ved vejen og inde ved huset – og så skyder vi fiberkablerne ind. Du vil blive kontaktet af Fibia inden for 3 hverdage fra din bestilling.

  2. Uden installation

  Hvis du allerede har en fiberboks, så kan du nærmest komme i gang med det samme. Du kan nemlig få Kazoom allerede inden for 15 arbejdsdage, afhængig af din bindings- eller opsigelsesperiode hos din tidligere udbyder. Det eneste, du mangler, er at opsætte din router, og så er du klar!

  OPSÆTNING AF ROUTER

  Når du opsætter din router, er det vigtigt, at du er opmærksom på placeringen. Placeringen er nemlig afgørende for, hvor godt et trådløst internetsignal du vil få i dit hjem. Du kan læse mere om placering under Hvor skal jeg placere min router?

  FORBINDELSE MELLEM FIBERBOKS OG ROUTER

  For at få forbindelse mellem din fiberboks og din router skal du have et netværkskabel fra fiberboksens LAN 1/port 1 til routerens internetport. Husk at tænde for både fiberboksen og routeren. Afvent, at routeren er opstartet, og du kan nu begynde at bruge din nye fiberforbindelse.

  Hvis dette mod forventning ikke måtte virke, vil vi anbefale dig at gennemgå listen Før du fejlmelder. Den er en god oversigt, der kan hjælpe med at se, hvor eventuelle problemer måtte være.

  NU ER DU IGANG!

  Du er nu klar til at benytte din nye fibernetforbindelse fra Kazoom! Hvis du har spørgsmål, er vores oversigt over ‘Spørgsmål og svar’ rigtig hjælpsom. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kundeservice@kazoom.dk.

  Det er vigtigt for os, at din oplevelse hos Kazoom er god, så giv os endelig ris og ros, hvis du skulle have noget på hjerte.